E-twinning project: Time Capsule 2014-2114

PHOTO WEB

Els alumnes de 3r d’ESO de l’Institut Thalassa han encetat aquest curs un projecte E-Twinning amb 23 centres educatius de 12 països d’Europa. Aquest projecte s’anomena “Time Capsule” i consisteix a crear una càpsula sobre el nostre temps i enterrar-la per tal que la trobin els futurs alumnes de l’institut de l’any 2114.

Per tal de portar-lo a terme, els alumnes han de comunicar-se en anglès amb les altres escoles,  tot utilitzant les noves tecnologies.

En aquests quatre mesos els nostres alumnes de 3r d’ESO d’anglès grup 2 han escrit les cartes que deixaran a les futures generacions i on parlen de com és la vida avui dia. També han donat la seva opinió en anglès sobre el que hem de desar a la capsa i han comentat les opinions dels altres alumnes d’altres països. Han gravat un vídeo sobre la nostra escola i ens hem fet una foto que estarà al calendari padlet que hem creat amb tots els equips de les escoles participants.

El projecte acabarà aquest mes de juny. Ara hem de rebre el llibre de missatges que ens enviaran des de Polònia i on es troben les cartes de tots els alumnes participants en aquest e-twinning.

Us deixem una foto del grup d’alumnes del nostre centre que hi participen així com un video que explica aquest projecte:

The project:

Which countries participate in this project?

getmapimg

Here you can see what our students sugested we put inside the time capsule.

What should we put in the time capsule? Click here.

This is the project for our 2015-16 calendar.

Calendar.

//padlet.com/embed/tb24lxh8vppt

Finally, our project has finished. Here you are the video of our capsule and its burial. We hope the people from the future who find it will like it.
%d bloggers like this: